Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για Βενεζουέλα-Παππά

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Τρόμο προκαλεί η παραδοχή του κ. Παππά ότι ταξίδεψε στη Βενεζουέλα προκειμένου να διερευνήσει τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της χώρας.

Αποκαλύπτεται σήμερα ότι το σχέδιο του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του -από την περίοδο ακόμη που βρίσκονταν στην αξιωματική αντιπολίτευση- ήταν το σχέδιο της δραχμής.

Οι εναλλακτικοί δρόμοι που διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην πραγματικότητα επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, διάρρηξη των εμπορικών σχέσεων της χώρας με τους παραδοσιακούς της εταίρους και εθνικοποίηση των μέσων παραγωγής.

Ο υπουργός Επικρατείας «πήγε για ψώνια» σε μια χώρα όπου η ανάπτυξη «τρέχει» με ρυθμούς -8%, ο υπερ-πληθωρισμός βρίσκεται στο 482%, πλέον ζυγίζουν αντί να μετράνε τα χαρτονομίσματα σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, η ανεργία στο 17% και οι δείκτες εγκληματικότητας από τους υψηλότερους στον πλανήτη.

Πήγε στα σούπερ μάρκετ με τα άδεια ράφια, ώστε να δει πώς οδηγείται ένας λαός στον υποσιτισμό από μια κυβέρνηση που κατασπατάλησε τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της χώρας προς όφελος των κομματικών ακόλουθων.

Συνταξιδιώτης του κ. Παππά σε αυτό το οδοιπορικό για την ανακάλυψη του Ελ Ντοράντο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αρτεμίου. Διεθνής μάχη ενάντια στη διαπλοκή με φόντο τους παραδείσους του Παναμά.