Δίπλα στους εργαζόμενους των ΕΑΣ (Δηλώσεις) - Χάρης Θεοχάρης - Υπουργός Τουρισμού

Δίπλα στους εργαζόμενους των ΕΑΣ (Δηλώσεις)

Dsc00874
Dsc00874 Img 0002

Δίπλα στους εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, που πραγματοποιήσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε σήμερα ο Χάρης Θεοχάρης. Στη συνέχεια ο ανεξάρτητος βουλευτής, μαζί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας  κ. Βίτσα.

Δηλώσεις που έκανε “on camera” ο κ. Θεοχάρης: 

«Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αποτελούν άλλο ένα παράδειγμα της ανικανότητας αυτής της κυβέρνησης να στήσει στα πόδια της μια δημόσια επιχείρηση, την ίδια στιγμή που υπήρχε έτοιμο πλάνο εξυγίανσης συμφωνημένο με την Κομισιόν, με τους δανειστές, μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις.

Το πλάνο αυτό υπήρχαν οι δυνατότητες να υλοποιηθεί ενδεχομένως και καλύτερα από ό,τι προβλεπόταν αρχικά και η κυβέρνηση άφησε αυτή την επιχείρηση να διαλυθεί.

Υποσχέθηκαν και εδώ λαγούς με πετραχήλια. Δε φρόντισαν να διασώσουν τα τρία εργοστάσια, επέμεναν να μείνουν και τα πέντε ανοιχτά.

Τελικά, οδεύουμε στο να μη μείνει κανένα εργοστάσιο ανοιχτό. Επιτέλους, έστω και τώρα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρέπει να πράξει τα δέοντα και να σώσει μια επιχείρηση, η οποία έχει τις δυνατότητες να σωθεί».