Τηλεόραση

Εμφάνιση Χ. Θεοχάρη στην εκπομπή ONline του ΣΚΑΙ

Χειρότερη από την Правда η Αυγή

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον τρόπο που τον μεθοδεύει η κυβέρνηση, θα φέρει ένα πολύ χειρότερο τηλεοπτικό τοπίο.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να περιορίσει τις αντίθετες φωνές και να δημιουργήσει μια νέα διαπλοκή, όπως έδειξε με τις δηλώσεις του ο κ.Σκουρλέτης ότι αναλόγως των εξελίξεων “μπορεί να δώσουν και καμιά άδεια παραπάνω”.

Εξάλλου, η καθεστωτική λογική της κυβέρνησης, που θέλει να την περάσει παντού, φαίνεται από την “Αυγή” που στοχοποιεί και αποδοκιμάζει τον Πύρρο Δήμα, τον αθλητή που βραβεύτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ως ο καλύτερος αθλητής του αιώνα, απλά και μόνο επειδή εκλέχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Το κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να έχει μικρότερη αξιοπιστία ακόμη και από την εφημερίδα Πράβντα τις τελευταίες μέρες της σοβιετικής ένωσης.

 

Η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αποφύγει το κόψιμο των συντάξεων, ενώ με στοχευμένες παρεμβάσεις στις προμήθειες και τις δημόσιες συμβάσεις θα μπορούσε να εξοικονομήσει 4 δις ευρώ. Το πρόβλημα της χώρας είναι το πολιτικό κατεστημένο που δεν έχει νέες ιδέες και νέα νοοτροπία σε όλους τους τομείς διακυβέρνησης, είτε πρόκειται για τους προηγούμενους είτε για τους τωρινούς.