Ερώτηση Χάρη Θεοχάρη για το καθεστώς ανομίας στις φυλακές Κορυδαλλού - Χάρης Θεοχάρης - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ - Βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα

Ερώτηση Χάρη Θεοχάρη για το καθεστώς ανομίας στις φυλακές Κορυδαλλού

Fil12

Tο καθεστώς ανομίας που φαίνεται να επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή τα δύο βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας  φέρνει με ερώτηση που κατέθεσε πριν από λίγο  στη Βουλή ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης.

Τα συγκεκριμένα βίντεο προβάλλουν  σκηνές  με κρατούμενους να κάνουν πάρτι, χρησιοποιώντας προϊόντα πολυτελείας και τεχνολογίας και σκορπώντας  χαρτονομίσματα, γεγονός επιβεβαιώνουν με καταγγελίες τους και οι υπάλληλοι των καταστημάτων κράτησης.

Στην ερώτησή του  προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο κ. Θεοχάρης ζητά άμεσα ενημέρωση για την κατάσταση  που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού, για τους σχεδιασμούς πάταξης των κυκλωμάτων σε αυτές,  την εγκατάσταση συστήματος με κάμερες και αδρανοποιητές κινητών τηλεφώνων στο σύνολο των ελληνικών Καταστημάτων Κράτησης και ρωτά το υπουργείο ποιος είναι ο σχεδιασμός για τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης του κ. Θεοχάρη.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ