Εκδηλώσεις

Ο Χάρης Θεοχάρης στα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.

Tα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά),μια  τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ναυπηγικές εγκαταστάσεις στην  Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο επισκέφθηκε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης μαζί τον επίσης ανεξάρτητο βουλευτή Γιώργο Καρρά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκαν με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώθηκαν για την τρέχουσα κατάσταση, και τις προοπτικές ανάπτυξης των Ελληνικών Ναυπηγείων στον ναυπηγικό και ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα. Αξίζει να επισημανθεί ότι από την έναρξη της λειτουργίας τους τα ναυπηγεία έχουν πραγματοποιήσει εργασίες σε περισσότερα από 9 χιλιάδες εμπορικά και ναυτικά πλοία στα οποία συγκαταλέγονται πλοία του 6ου Αμερικανικού στόλου και του ελληνικού πολεμικού ναυτικού.

Ο κ. Θεοχάρης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων οι οποίες διαθέτουν προβλήτες, εκτεταμένα κρηπιδώματα και πέντε μεγάλες δεξαμενές, καθώς και τη δεξαμενή των 500 χιλιάδων τόνων που αποτελεί την μεγαλύτερη του είδους της στην Μεσόγειο.