Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη - Χάρης Θεοχάρης - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ - Βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη

Athlitismoy

Ζητήματα που απασχολούν το χώρο του αθλητισμού τέθηκαν επί τάπητος κατά τη σημερινή συνάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Ειδικότερα ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας κλάσης optimist στην ιστιοπλοΐα  – η οποία είναι η κατηγορία εισαγωγής στο άθλημα παιδιών από 6 έως 15 ετών – προκειμένου η χώρα μας να έχει διεθνή εκπροσώπηση, ενώ από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Εκτενώς συζητήθηκε και το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα και το πώς μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπισή του η καθιέρωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλου.

Ο κ. Θεοχάρης ενημερώθηκε επίσης για το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας από τον Άγιο Κοσμά, καθώς και για τον προϋπολογισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού 2018.