Συνέντευξη του Υπ. Τουρισμού Χ.Θεοχάρη στον Ελεύθερο Τύπο - Χάρης Θεοχάρης - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ - Βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα

Συνέντευξη του Υπ. Τουρισμού Χ.Θεοχάρη στον Ελεύθερο Τύπο

212511334 3640271919407476 5787445241662352186 N
Όπως δεν διστάσαμε να πάρουμε τα μέτρα που έπρεπε, όσο σκληρά και αν ήταν, έτσι και θα κάνουμε, όποτε και εάν αυτό επιβληθεί από τις εξελίξεις. H θωράκιση της Ελλάδας απέναντι στη μετάλλαξη «Δέλτα» θα γίνει η καλύτερη διαφήμισή της.
Χωρίς περιστροφές και χωρίς δεύτερη σκέψη, θα έλεγα ότι ο εμβολιασμός είναι ο πλέον κρίσιμος παράγοντας για τον τουρισμό διεθνώς, όχι μόνο στην Ελλάδα. Θα πρέπει να το κατανοήσουμε, ότι από την επιτάχυνση της εμβολιαστικής εκστρατείας εξαρτάται το εάν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα ή εάν θα παραμείνουμε σε πολιορκία από την πανδημία, υπό τη διαρκή απειλή μιας μετάλλαξης, ενός επόμενου κύματος κ.λπ.
Μπορούμε να συζητάμε επ’ άπειρον για προβλέψεις, εκτιμήσεις, στόχους κ.ο.κ., αλλά η αλήθεια θα παραμένει ίδια και απαράλλακτη: Χρειαζόμαστε επειγόντως το τείχος συλλογικής ανοσίας, κάτι που μόνο με τη μεγαλύτερη δυνατή εξάπλωση των εμβολιασμών μπορεί να επιτευχθεί.