Ανακοινώσεις

Σχόλιο Χ.Θεοχάρη: Νέο φιάσκο της κυβέρνησης με τις τηλεοπτικές άδειες

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της χώρας από τις συνεχείς προσπάθειες της κυβέρνησης να εξαπατήσει εταίρους, αντισυμβαλλόμενους και πάνω από όλους τους ‘Eλληνες πολίτες.

Λίγα 24ωρα μετά τους ατυχείς χειρισμούς στη σύμβαση με την  Coscο- που ανάγκασαν τον κ. Δρίτσα να προχωρήσει σε δήλωση μετανοίας-  έχουμε και νέο φιάσκο της κυβέρνησης.

Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την επιστολή 30 σελίδων του Επιτρόπου Oettinger, με την οποία κατηγορεί την Ελληνική πλευρά για σωρεία παρατυπιών: από παρέμβαση στη λειτουργία Ανεξάρτητης Αρχής (της ΕΕΤΤ) μέχρι παραβίαση της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με τη λειτουργία και τον έλεγχο του τηλεοπτικού δικτύου. “Κερασάκι στην τούρτα” η διαδικασία – παρωδία χορήγησης τηλεοπτικών αδειών για την οποία η επιστολή διατυπώνει ανοιχτά την άποψη ότι δεν αξιοποιείται το τηλεοπτικό φάσμα, ενώ οι πράξεις της ελληνικής κυβέρνησης θέτουν σε αμφισβήτηση τη δημοπράτηση του φάσματος που ανατέθηκε στον ιδιώτη πάροχο (Digea).

Με την ευκαιρία ρωτάμε τον αρμόδιο Υπουργό: Τι έγινε με εκείνη την περίφημη έκθεση του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας; Θάφτηκε ως διάτρητη, ως μη εξυπηρετούσα τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ, ως μη χρήσιμη πια αφού έπαιξε το ρόλο της στο στημένο θέατρο στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου ή κάτι άλλο;

Το μεγαλύτερο ατόπημα της κυβέρνησης είναι ότι οι προσπάθειές της να εξαπατήσει, γίνονται στο όνομα του Ελληνικού λαού. Και γι’ αυτό ο ίδιος ο λαός σύντομα θα της αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα.