Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Χ.Θεοχάρη για τηλεοπτικές άδειες

Reality show παραγωγής ΣΥΡΙΖΑ

 

Όσο πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, αντί η κυβέρνηση να δίνει απαντήσεις στα θέματα νομιμότητας που προκύπτουν -σε μια διαδικασία κατάφωρα αντισυνταγματική- συσκοτίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο.

Ετοιμάζει ένα reality show υπερπαραγωγής ΣΥΡΙΖΑ με κρυφές κάμερες, μενού διατροφής, έγκλειστους σε δωμάτια απομόνωσης, δοκιμασίες για τους διαγωνιζόμενους που παραπέμπουν σε παιχνίδι για την ψυχαγωγία των υπουργών της κυβέρνησης.

 

Η διαδικασία θα γίνει βάσει ενός ηλεκτρονικού συστήματος που θα λειτουργεί όμως χειροκίνητα. Η κυβέρνηση σέβεται «απόλυτα» τους νόμους, αλλά προχωρά πριν την απόφαση του ΣτΕ και έχοντας εμφανώς απέναντί της την Ε.Ε. Όλα αυτά στο όνομα του λαού, της προστασίας του δημόσιου αγαθού και του δημοσίου συμφέροντος. Αυτά μας λέει το non-paper της κυβέρνησης και ο αρμόδιος υπουργός.

Οι φιλοδοξίες του κ. Παππά δεν κρύβονται πλέον. Είναι όλες τους θεάρεστες, βασίζονται στο καλό του ελληνικού λαού και βαδίζουν στα χνάρια ενός «Πατερούλη» ή ενός «Μεγάλου Τιμονιέρη»: Θέλει να δημιουργήσει κανάλια που θα παράγουν «σωστές» ειδήσεις, να είναι λίγα για να μη μπερδεύουν το λαό, να ελέγχονται από έναν για να μην υπάρχουν διχογνωμίες.