Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Χ.Θεοχάρη για το φόρο στο κρασί και τις δηλώσεις Μοσκοβισί

Σαμποτέρ της οικονομίας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

 

Η φορομπηχτική μανία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, τα εμπόδια που βάζει σε κάθε οικονομική δραστηριότητα δεν μπορούν επ’ ουδενί να δικαιολογηθούν, μετά και την αποκάλυψη του αρμόδιου επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί ότι η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο ελληνικό κρασί ήταν δική της και μόνο επιλογή.

Η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά ότι λειτουργεί ως σαμποτέρ της ελληνικής οικονομίας, έτοιμη να κόψει τα πόδια οποιουδήποτε τολμήσει να προοδεύσει, να δημιουργήσει, να παράγει. Το αριστεροδεξιό συνονθύλευμα που παριστάνει την κυβέρνηση άκουσε ότι οι Έλληνες οινοποιοί «πάνε καλά» και σκέφτηκε ότι πρέπει να τους ξεκάνει, από επιτυχημένοι επαγγελματίες να γίνουν θύματα της επιτυχίας τους.

Όποιος διαφεύγει από τον σφικτό κρατικό εναγκαλισμό τους αποτελεί εχθρό που καλείται να πληρώσει τα ρουσφέτια και τα ελλείμματά τους. Πρόκειται για κόμπλεξ προς τον κόσμο της εργασίας διότι ουδέποτε εργάστηκαν; Είναι η ιδεοληψία τους που τους φέρνει απέναντι σε κάθε πετυχημένο παράδειγμα; Ή είναι απλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν, να παρασιτούν σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας για να χρηματοδοτούν τις συντεχνίες και τα οργανωμένα συμφέροντα που τους στηρίζουν;

Ο μύθος του εξαναγκασμού σε μια αδιέξοδη πολιτική από τους “ξένους”, από τους πιστωτές, καταρρέει. Η κυβέρνηση επιλέγει να χτυπάει την ελληνική παραγωγή, καταστρέφοντας κάθε δυνατότητα παραγωγικής ανασυγκρότησης, ανάπτυξης και ανάκαμψης.