Uncategorized, Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Συναντήσεις

Εκδήλωση Χάρη Θεοχάρη στην Καλλιθέα

Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις φίλες και τους φίλους από τη μεγάλη γειτονιά της Καλλιθέας που με τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινή εκδήλωση, στο καφέ «Λωτός». Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και συζητήσουμε πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν και να σκεφτούμε μαζί ρεαλιστικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Λύσεις, βεβαίως, τις οποίες καλείται να δώσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι μόνες πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να εγγυηθούν συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα.

Η εκδήλωση στην Καλλιθέα επιβεβαίωσε την άποψή μου μου ότι το καθήκον μου ως πολιτικού είναι πρωτίστως να ακούω, να συζητώ και να επεξεργάζομαι κάθε σκέψη και κάθε προβληματισμό των συμπολιτών μου. Υπηρετώντας πιστά τη δημοκρατία και τους θεμελιώδεις θεσμούς της, με δράσεις όπως το #Στις Γειτονιές του Νότου και το #Μαζί με τους πολίτες.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία, για το χειροκρότημα, για τη στήριξή σας. #stisgeitoniestounotou#mazimetouspolites #kallithea