Ανακοινώσεις

Επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με “καλούς’ και “κακούς”

Ανακοίνωση για τηλεοπτικές άδειες.

Εν μέσω θέρους και κλεισίματος της Βουλής, η «άοκνη» προσπάθεια της κυβέρνησης να ολοκληρώσει το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζεται.

Ένας διαγωνισμός που υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να αφορά στη δημοπράτηση ενός δημόσιου περιουσιακού στοιχείου, η κυβέρνηση φρόντισε να τον μετατρέψει σε σόου με «καλούς» και «κακούς», σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Απώτερος στόχος ο έλεγχος του τηλεοπτικού τοπίου και της πληροφόρησης. Ανώτατος και μοναδικός κριτής των πάντων ο κ. Παππάς.

Η κυβέρνηση σε μια άψογα ενορχηστρωμένη προσπάθεια, προετοιμάζει τη νέα εποχή όπου η πληροφορία θα «φιλτράρεται» και θα «εξωραΐζεται» με τις ευλογίες της. Και αν όσοι σε αυτό τον κύκλο δημοπράτησης δεν τα καταφέρουν… υπομονή, θα υπάρξει και δεύτερος γύρος.

Μέχρι και οι υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πληροφορήθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες επιτρέπουν και πάνω από τέσσερα κανάλια- μας το είπε σήμερα ο κ. Κουρουμπλής- κάτι βέβαια που οι ειδικοί από την αρχή είχαν επισημάνει, αλλά τότε δε βόλευε τα κυβερνητικά παιχνίδια.