Uncategorized, Εκδηλώσεις

Μια Κιβωτός για τα παιδιά του Κόσμου.

 

Στην “Κιβωτό του Κόσμου”,  στην καρδιά  της Αθήνας,  βρέθηκε  σήμερα ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πατέρα Αντώνιο και τους συνεργάτες του και να ενημερωθεί για το σημαντικό  ανθρωπιστικό έργο που επιτελείται από την Κιβωτό αλλά και για τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά.

Με τη  στήριξη 500 εθελοντών παρέχεται  φροντίδα και  προστασία 400 στα παιδιά  που φιλοξενούνται ενώ ειδικό βάρος δίνεται στην  εκπαίδευσή τους ωστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ζωής.

Συγχρόνως  παρέχεται στήριξη σε 120 μονογονεϊκές  οικογένεις με στόχο  την αποϊδρυματοποίηση τους και την  ένταξή τους στην κοινωνική εργασία .

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος  η Κιβωτός ξεκίνησε το ταξίδι της με μοναδικό όχημα τον αθλητισμό, όμως σήμερα τα παιδιά της συμμετέχουν ενεργά στα αθλητικά δρώμενα με επιτυχία, φοιτούν στο σχολείο και μαθαίνουν απλόχερα την έννοια της αγάπης αλλά και της πειθαρχίας.

Από τη πλευρά του ο Χάρης Θεοχάρης υποσχέθηκε να βοηθήσει προκειμένου να δοθούν λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα της Κιβωτού και  να στηρίξει την προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου με κάθε τρόπο.