Ανακοινώσεις

Ο Χάρης Θεοχάρης συμμετέχει στην 11η Διεθνή Οικονομική Διάσκεψη στο Κατάρ

Στη Ντόχα του Κατάρ έχει μεταβεί ο Βουλευτής της Β’ Αθηνών κ. Χάρης Θεοχάρης προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Διάσκεψη για την Ενίσχυση του Οικονομικού Μέλλοντος της Μέσης Ανατολής (Enriching the Middle East’s Economic Future Conference). Η ετήσια Διάσκεψη, που λαμβάνει χώρα από σήμερα 30 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου 2016, διοργανώνεται από την κυβέρνηση του Κατάρ με τη στήριξη του Κέντρου για την Ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (CMED), Λος Άντζελες.

Τις εργασίες της διεθνούς Διάσκεψης, ευρέως γνωστής ως οικονομικό Νταβός για τον Περσικό Κόλπο, θα ανοίξει ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Εσωτερικών της χώρας και σε αυτές θα συμμετάσχουν 250 περίπου εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, τραπεζών, εταιριών, δεξαμενών σκέψης, καθώς και στρατιωτικοί αξιωματούχοι, διπλωμάτες και πολιτικοί από 50 και πλέον χώρες.

Ο κ. Θεοχάρης θα είναι κύριος ομιλητής σε πάνελ με θέμα τις «Επιπτώσεις της Προσφυγικής Κρίσης στην Περιοχή», ενώ η ομιλία του  θα επικεντρωθεί στις οικονομικές επιπτώσεις του προσφυγικού στην ελληνική οικονομία.