Εκδηλώσεις

Συνάντηση με το Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Κο Σταύρο Τζουλάκη.

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β Αθηνών, Κος Χάρης Θεοχάρης με το Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Κο Σταύρο Τζουλάκη, στο πλαίσιο ενημέρωσης του Κου Θεοχάρη για τα ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τον δήμο και κατ’επεκταση τους δημότες.

Ο Κος Τζουλάκης επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα, που δημιουργεί η γραφειοκρατία σχετικά με ζητήματα διαγωνισμών και δημοπράτησης έργων, που θα μπορούσαν βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά βρίσκονται σε τέλμα. Επίσης έκανε λόγο για ζητήματα υποστελέχωσης, που αντιμετωπίζει κυρίως στις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου.
Από την πλευρά του ο Κος Θεοχάρης ανέφερε ότι η Αυτοδιοίκηση επιβάλλεται να αποκτήσει πραγματικές εξουσίες και αυτονομία, να μην εξαρτάται από την κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ στις μέρες μας η έννοια της πραγματικής ανάπτυξης, που όλοι επιθυμούμε θα πρέπει να έρθει αρχικά από τους ίδιους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Ο κος Θεοχάρης δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα κινηθεί και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αναδεικνύοντας τα ζητήματα που αφορούν μια σειρά από δήμους, ανάμεσά τους και ο Δήμος Νέας Σμύρνης.