Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Χ.Θεοχάρη για κόντρα ΤτΕ-Κυβέρνησης

Ӵ飬鼴�᰼ �Աܰ妡 �ū뜤ﲬԥ�砱7 ĥꥬⱟﵠ2014 (EUROKINISSI/ԁԉM`̐ϋQǩ

Το τρίγωνο της διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ εισβάλλει δυναμικά στο προσκήνιο

Είναι γνωστό ότι διαχρονικά οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν το ΣΔΟΕ με πολιτικές σκοπιμότητες και για να ασκήσουν πιέσεις, το κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το κάνει άγαρμπα και με πιο κυνικό τρόπο.

Η κυβέρνηση έδωσε εντολή να ελεγχθεί η σύζυγος του κ. Στουρνάρα επειδή η Τράπεζα της Ελλάδος δε συναινεί στα πρόσωπα που θέλει να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής – τράπεζα που μεταξύ άλλων  χρηματοδοτεί τον εκλεκτό της «καναλάρχη».

Έχουμε ένα τρίγωνο διαπλοκής και διαφθοράς μεταξύ κυβέρνησης, τραπεζών και ΜΜΕ. Αυτό ακριβώς που η κυβέρνηση προσπαθεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό ότι πολεμάει:

Μια τράπεζα με μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολύ υψηλότερα των συστημικών τραπεζών σε αναζήτηση νέας διοίκησης. Ένας εν δυνάμει «καναλάρχης» που χρηματοδοτείται από αυτή, αλλά είναι στα πρόθυρα να “πεταχτεί έξω” από το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Μια κυβέρνηση που θέλει καθεστωτικά να εγκαθιδρύσει τα δικιά της “τζάκια”.

Σε κάθε περίπτωση η όποια έρευνα γύρω από την εταιρεία της συζύγου του Διοικητή της ΤτΕ θα πρέπει να συνεχιστεί. Βλέπουμε όμως την καθεστωτική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση ήρθε και βρήκε μια τραυματισμένη Δημοκρατία και θέλει να την καταλύσει, πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που θέλει να ελέγξει τον Τύπο, να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, να καταργήσει τις ανεξάρτητες αρχές.