Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Χάρη Θεοχάρη για ομιλία πρωθυπουργού στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος μπορεί να σας πιστέψει κ.Τσίπρα;

Σαν απειλή πάνω από τη χώρα ακούστηκε η υπόσχεση του Πρωθυπουργού στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα μείνει για να ολοκληρώσει το έργο του.

Μια ομολογία στο κομματικό του ακροατήριο ότι μέχρι τώρα μάθαινε «στου κασσίδη το κεφάλι»  και τώρα πρέπει να ανοιχτούν και να ακούσουν την κοινωνία.

Αναρωτιόμαστε: Μέχρι τώρα τι έκανε;

Και προκαλεί λέγοντας ότι η εικόνα της διαμαρτυρίας που παρουσιάζεται είναι μια προβοκάτσια της ολιγαρχίας και όσων την υπηρετούν. Ο πρωθυπουργός νόμιζε μέχρι σήμερα ότι είχε την αποκλειστικότητα της διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα όλοι είναι είτε «κακοί ολιγάρχες», είτε «καλοί αναξιοπαθούντες» που στερούνται το νερό, την τροφή, το ρεύμα, το ρούχο. Σε αυτές τις δύο κατηγορίες θέλει να διαιρέσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας. Λέξη όμως για τον άνθρωπο που δεν πεινάει, αλλά που έχει χάσει πολλά από την ασφάλεια, την ευημερία του, τις παροχές προς τα παιδιά του. Μόνο αν αυτός φτωχοποιηθεί πλήρως θα μπει στο ραντάρ του Πρωθυπουργού και του κόμματός του.

 

Και συνεχίζει την αγαπημένη του συνήθεια: να λέει ψέματα.

  • Ψέματα ότι παλεύει για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, όταν δεν έχει κλείσει ακόμα την πρώτη.
  • Ψέματα ότι δεν έχει φίλους τους νέους καναλάρχες και όποιος βρεθεί να  μην έχει τα απαιτούμενα χρήματα θα αποκλεισθεί. Ξεχνά ότι ο έλεγχος Πόθεν Έσχες ολοκληρώθηκε και ο Πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής δήλωσε ότι ο όρος «πόθεν έσχες» είναι «βαρύς»: εμείς έναν τυπικό έλεγχο κάναμε.Μια ιστορία με κάτι βοσκοτόπια δεν έχει φθάσει στα αυτιά του πρωθυπουργού; Δεν τον ενημερώνει ο αρμόδιος υπουργός ή θέλει ο πρωθυπουργός να βγει από το κάδρο των ευθυνών;
  •  Ψέματα ότι θέλει διάκριση τη διάκριση των εξουσιών, όταν όλα (από τον έλεγχο των ανώτατων δικαστικών λειτουργών, μέχρι τον διορισμό του διοικητή στο μικρότερο νοσοκομείο της χώρας) έχουν την υπογραφή Μαξίμου.

 

Aλήθεια, κ. Τσίπρα πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί σας πιστέψει;

Κανένας παρά μόνο ο κομματικός σας στρατός και αυτός για όσο παραμένετε εξουσία.

Γιατί και αυτός όταν δει το καράβι σας να βουλιάζει, θα σας εγκαταλείψει.