Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Συναντήσεις

Επίσκεψη Χάρη Θεοχάρη στην εμβληματική επένδυση του Ελληνικού

Η επίσκεψή μου στην εμβληματική επένδυση του Ελληνικού ήταν μια εμπειρία που μου προσέφερε μια γενναία δόση αισιοδοξίας και ικανοποίησης. Βρέθηκα εκεί στο πλαίσιο της περιοδείας μου στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Αυθόρμητα σκέφτηκα ότι, αν αν έχεις το βλέμμα σου στραμμένο στο μέλλον, στην πρόοδο και την ανάπτυξη, δεν μπορείς παρά να χειροκροτήσεις τα έργα που βρίσκονται ήδη σε φάση έντονης επιτάχυνσης στο Ελληνικό.

Η ξενάγησή μου ήταν άκρως διαφωτιστική, αναλυτικά σε κάθε τομέα που περιλαμβάνει η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου της Αθήνας. Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πώς ακριβώς έχει σχεδιαστεί μια ιδιωτική επένδυση, η οποία θα εισφέρει στο ταμείο του ελληνικού δημοσίου περίπου 14 δισ. ευρώ, θα προσελκύσει τουλάχιστον 1 εκατ. τουρίστες επιπλέον, αλλά, το κυριότερο, θα προσφέρει εργασία σε περίπου 70.000 συμπολίτες μας.

Αυτή είναι η Ελλάδα που αξιοποιεί τα προσόντα της με τον πλέον αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο. Το Ελληνικό ήδη κινείται στην τροχιά προς την Ελλάδα που οραματιζόμαστε, την Ελλάδα του αύριο!