Ανακοινώσεις

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει άδικα μέτρα

Η διαπραγμάτευση φτάνει στο δυσκολότερο σημείο της με τις διαρροές των προηγούμενων εβδομάδων να μοιάζουν ένα κακόγουστο αστείο αν όχι μια συνειδητή προσπάθεια χαλιναγώγησης της κοινής γνώμης και εξαπάτησης του Ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση είτε δεν ήξερε τι διαπραγματευόταν τόσο καιρό είτε οι αδέξιοι και εθνικά επιζήμιοι χειρισμοί της στο ζήτημα των υποκλαπεισών συνομιλιών έχουν φέρει τον λογαριασμό του ελληνικού λαού σε δυσθεώρητα ύψη.

Έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, η κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει άδικα μέτρα και οριζόντιες περικοπές. Επιμένουμε: δεν είναι το ίδιο €1500 σύνταξη στα 70 έτη, όταν την παίρνεις από τα 65 και όταν την παίρνεις από τα 55. Συνεπώς, δεν πρέπει να είναι ίδιες και οι περικοπές.

Η κοινωνία δεν θα αντέξει το μέγεθος των μέτρων, μέγεθος για το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θα εκραγεί όμως, αν δει πως οι ίδιες, άδικες, εύκολες λύσεις, επιλέγονται και από την κυβέρνηση που έφερε την ελπίδα μόνο και μόνο για να την πνίξει στην θάλασσα της αναισθησίας της.