Ανακοινώσεις, Συναντήσεις

Περιοδεία Χάρη Θεοχάρη στον Άγιο Δημήτριο

Στο πλαίσιο της πρωινής περιοδείας μου στον Άγιο Δημήτριο είχα τη χαρά να συναντήσω στο δημαρχείο την Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου. Μαζί με τους Αντιδημάρχους Αναστάσιο Αδαμοπουλο, Γιάννη Παναγόπουλο και Σπήλιο Διαβολίτση, καθώς και τη γενική γραμματέα του Δήμου, Λένα Χαλβατζά συζητήσαμε εκτενώς γύρω από μια σειρά ζητημάτων άμεσου ενδιαφέροντος. Εκτός των άλλων, τα στελέχη του Δήμου εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις αυξήσεις στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και την επιβάρυνση που αυτή προκαλεί στον προϋπολογισμό του Δήμου. Επίσης, η Δήμαρχος επισήμανε το πρόβλημα της ελλιπούς στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και για τα μεγάλα έργα που βρίσκονται εν εξελίξει όπως πχ αυτό στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου.
Μαζί με τους συνεργάτες μου, επισκέφθηκα το τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μια υπηρεσία νευραλγικής σημασίας για την ποιότητα ζωής των δημοτών. Εκεί μας υποδέχτηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Αναστάσιος Αδαμόπουλος, ο οποίος μας παρουσίασε τα μελλοντικά έργα πρασίνου και της προγραμματισμένης αλλαγής τοποθεσίας για το χώρο στάθμευσης οχημάτων.
Ακολούθως, στις ιατρικές εγκαταστάσεις ΙΚΑ του Δήμου, μας υποδέχτηκε ο γιατρός και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγ. Δημητρίου, Χρήστος Περκετές. Ξεναγηθήκαμε στα ιατρεία και συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους γιατρούς για τα ειδικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν.
Τέλος, στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου συνομιλήσαμε για την ασφάλεια της πόλης με τον Διοικητή και τους αξιωματικούς. Και έτσι, στο ΑΤ κλείσαμε μια εποικοδομητική επίσκεψη στον ιστορικό δήμο του Αγίου Δημητρίου. Μια μεγάλη γειτονιά της Αθήνας, με τις δικές της ιδιαιτερότητες αλλά και με ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες.