Newsletter Απριλίου 2022

 


Newsletter Απριλίου 2022 |  Χάρης Θεοχάρης Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ
Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας

Ομιλητής στο Delphi Economic Forum

Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η εγγύηση της σταθερότητας για τη χώρα. Τι κυβέρνηση θα έχουμε μετά τις εκλογές εναπόκειται στον ελληνικό λαό και όταν ο ελληνικός λαός μιλήσει με την ψήφο του, η Νέα Δημοκρατία θα προσέλθει σε αυτή τη συζήτηση με ειλικρίνεια και με πρόγραμμα. Και τότε θα πρέπει να τοποθετηθούν όλοι. Στην πραγματικότητα όμως τα διλήμματα τα απαντάει ο ίδιος ο ελληνικός λαός με την ψήφο του.

Εκδήλωση στη Γλυφάδα με θέμα τον ψηφιακό
μετασχηματισμό και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα

Είχα την χαρά να συμμετέχω ως ομιλητής στην εκδήλωση της Γραμματείας παραγωγικών φορέων και του Τομέα Ανθρώπινου δυναμικού Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Ακόμα μεγαλύτερη όμως ήταν η χαρά μου γιατί συνάντησα πολλούς αγαπημένους φίλους και συνοδοιπόρους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει αποδείξει πως ο προσανατολισμός της είναι σαφής και ξεκάθαρος. Χτίζουμε την Ελλάδα της αισιοδοξίας, την Ελλάδα του αύριο, της προκοπής και της ευημερίας για όλες και όλους.

Άρθρο στο Capital.gr

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος φάνταζε αδιανόητος έως ότου ξέσπασε πραγματικά, πέρα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση, την τραγωδία για εκατομμύρια ανθρώπους και την ασύλληπτη καταστροφή, επανέφερε επιτακτικά, σχεδόν βίαια, το ζήτημα της ενέργειας. Η Δύση υπό την ευρεία έννοια -στην ουσία όμως ολόκληρος ο πλανήτης- προβληματίζεται βαθιά για το μέλλον του ενεργειακού τομέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Έχεις τον Λόγο»

Αυτή είναι η καινούρια μας πρωτοβουλία και ξεκίνησε από την Ηλιούπολη. Στόχος να βρεθούμε κοντά στους πολίτες και να τους ακούσουμε. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους συναντηθήκαμε για να ανταλλάξουμε απόψεις για όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα.

Επίσκεψη στην Κεντρική Λαχαναγορά στο Ρέντη

Επισκέφτηκα την κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας στο Ρέντη. Συνομίλησα με παραγωγούς και χονδρέμπορους για τα ζητήματα που έχει προκαλέσει η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.Τα ελληνικά προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, έχουν παραχθεί με αγάπη και φροντίδα από τους παραγωγούς και πρέπει να είναι προσιτά σε κάθε οικογένεια.

Εθελοντική αιμοδοσία στο πολιτικό μου γραφείο

Από τότε που έχασα τη μητέρα μου από αιματολογικό νόσημα, είχα στην καρδιά μου καρφωμένη την ανάγκη να οργανώσω μια ημέρα αιμοδοσίας στη μνήμη της. Και χθες έγινε πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλους τους συμπολίτες μου που ανταποκρίθηκαν στην δράση μας και έδωσαν αίμα δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 50 μονάδες αίματος.

Επίσης, ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» που διενήργησε άψογα την αιμοδοσία. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η συμμετοχή πολλών νέων στην αιμοδοσία που δίνει ελπίδα για τη συνέχιση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία.

Επίσκεψη στο Δημήτρειο Κέντρο Φροντίδας
και Αγωγής Παιδιού στο Μοσχάτο

Ένα σπιτικό λουσμένο στο φως, γεμάτο χρώματα, λουλούδια και χαρούμενες φωνές. Ένα σπιτικό χαρισμένο από την Αποστολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε παιδιά που προέρχονται από ευπαθείς οικογένειες. Το Δημήτρειο Κέντρο Φροντίδας και Αγωγής Παιδιού στο Μοσχάτο δίνει τη δυνατότητα σε 50 παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών να σιτίζονται, να μελετούν τα μαθήματά τους, να παίζουν, να τραγουδούν, να καλλιεργούν τα ταλέντα τους.

Συνομίλησα με τους υπεύθυνους του κέντρου μα πάνω απ’ όλα συνάντησα χαρούμενα προσωπάκια έτοιμα να μοιράσουν αγάπη. Συγχαρητήρια στους λειτουργούς του κέντρου για την εξαιρετική δουλειά καθώς και στην Αποστολή για το φιλανθρωπικό της έργο.

Επίσκεψη στη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου
«Άγιος Αλέξανδρος»

Μαζί με τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, επισκεφθήκαμε τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «’Αγιος Αλέξανδρος» που φιλοξενεί κορίτσια από 6 έως 18 ετών – παιδιά άπορα, ορφανά ή κακοποιημένα και προσφέραμε μικρά δώρα εν όψει του Πάσχα.

Η Στέγη προσφέρει στα παιδιά αυτά φιλοξενία, μόρφωση, ψυχολογική υποστήριξη και ό,τι άλλο χρειαστούν μέχρι να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Συγχαρητήρια στη Διευθύντρια και τους συνεργάτες της για την σπουδαία δουλειά που επιτελούν και στους ανθρώπους που στηρίζουν τη Στέγη. Και να θυμόμαστε όλοι ότι το Πάσχα είναι η γιορτή της Αγάπης, και Αγάπη σημαίνει μοιράζομαι.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη!

Συνεχίζουμε μαζί!

Website

Facebook

Twitter

Email

YouTube

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*