Newsletter Μαΐου 2022

 •  

   

   

  Newsletter Μαΐου 2022 |  Χάρης Θεοχάρης Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ
  Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας

   

   

   

   

  Ομιλία στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

   

   

  H Νέα Δημοκρατία είναι και θα είναι το κόμμα της προοδευτικής κεντροδεξιάς. Είμαστε το νέο ορθολογικό, προοδευτικό κέντρο, αυτό που έχει ανάγκη η πατρίδα. Η Νέα Δημοκρατία είμαστε το προοδευτικό κέντρο που ακούει. Το προοδευτικό κέντρο που παρεμβαίνει καίρια και δυναμικά. Το προοδευτικό κέντρο, το οποίο στηρίζει πραγματικά την Ελληνίδα και τον Έλληνα.

   

   

  Στιγμές από το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

   

   

   

  Κάθε εικόνα από το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και μια στιγμή αληθινής και ουσιαστικής συλλογικότητας. Κάθε στιγμιότυπο και μια απόδειξη ότι η παράταξή μας, όχι μόνο είναι η κυρίαρχη δύναμη στο προοδευτικό κέντρο, αλλά και ταυτίζεται με την πιο αισιόδοξη προοπτική του Ελληνικού Λαού. Τιμώντας την παράδοση, καθώς και τους αγώνες που δίνει καθημερινά σε όλα τα μέτωπα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρέπει όλοι μας να ξεκινήσουμε να μιλάμε για όσα πετύχαμε αυτά τα τρία χρόνια και για όσα σχεδιάζουμε.

  Σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε πόλη, σε κάθε σπίτι. Να είμαστε δίπλα στον πολίτη, παντού και διαρκώς. Με τη δύναμη που μας δίνει το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ας μεταφέρουμε το μήνυμα ελπίδας, το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της εθνικής αυτοπεποίθησης.

   

   

   

   

  Νέα καθήκοντα ως Γραμματέας Προγράμματος
  της Νέας Δημοκρατίας

   

   

   

  Μαζί με τα νέα καθήκοντά μου ως Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνω μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στην παράταξή μας, αλλά και απέναντι στον ελληνικό λαό. Υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, με όλες τις δυνάμεις, τη γνώση και την εμπειρία μου, ώστε η Νέα Δημοκρατία να προσφέρει στο έθνος αυτό που πραγματικά χρειάζεται: Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, με όραμα προόδου και δίκαιης ανάπτυξης. Ευχαριστώ τον Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επιλογή του να μου αναθέσει τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο του Γραμματέα Προγράμματος. Σε μια συγκυρία όπου οι προκλήσεις για τη χώρα είναι πολλαπλές και κρίσιμες για το μέλλον όλων μας, η μεθοδικότητα, η σκληρή δουλειά σε κάθε τομέα, η συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια, αποτελούν τους θεμελιώδεις παράγοντες του προγράμματός μας.

   

   

   

   

  Άρθρο στο The Toc

   

   

   

  Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η εθνική άμυνα είναι ζήτημα απόλυτης και κρίσιμης προτεραιότητας. Από την άλλη, η ανευθυνότητα και η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ θα εκθέτει πάντα όσους ασπάζονται την πολιτική της, όχι την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία, από τον Πρόεδρό της έως και το τελευταίο στέλεχος, διαπνέεται από έγνοια για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας.

   

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   

   

  Άρθρο στο Newsbeast

   

   

   

  Πλήρωσαμε ακριβά τα πειράματα του λαϊκισμού. Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως κάθε εχέφρων Έλληνας και Ελληνίδα έχει συνειδητοποιήσει ότι το μέλλον δεν κερδίζεται με πισωγυρίσματα στα ίδια, γνωστά πια, αδιέξοδα. Η διαφορά ήθους και αντίληψης του καθήκοντος απέναντι στους πολίτες ήταν ανέκαθεν χαοτική ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ειρωνεία έγκειται στο ότι ενώ ο κ. Τσίπρας αρέσκεται στο να πλασάρει τον εαυτό του σαν «ριζοσπάστη», τα πιο τολμηρά βήματα, από την οικονομία έως τα εθνικά θέματα, τα έχουν κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

   

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   

   

  Ομιλία στη Βουλή για τη Συμφωνία Αμοιβαίας
  Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ

   

   

   

  Αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι κάθε πολιτική διαφωνία σταματά εκεί που ξεκινά το συμφέρον της Πατρίδας.

  Προτεραιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι η αμυντική θωράκιση της χώρας και το χτίσιμο συμμαχιών!

   

   

   

   

   

  Εκδήλωση διαδραστικής παρουσίασης παιδικών
  βιβλίων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

   

   

   

  Όσοι βρεθήκαμε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου, βιώσαμε μια μοναδική εμπειρία. Ξαναγίναμε για λίγο παιδιά. Χάρη στην πολυπραγμοσύνη και τη δημιουργικότητα του Αρχιμανδρίτη και πάνω από όλα θερμού φίλου Απόστολου Καβαλιώτη, την συμμετοχή του Δημάρχου Π.Φαλήρου Γ. Φωστηροπούλου, τη συνδρομή των εκδόσεων Παπαζήση και της Κ. Μάρκου και την έμπνευση της Προέδρου Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μαίρης Τρύφων ταξιδέψαμε στον κόσμο των παραμυθιών.

  Ευχαριστώ θερμά τους «συν-αφηγητές μου», όσους συμμετείχαν και όσους συνέδραμαν στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση που πλημμύριζε από τρυφερότητα, αγάπη, ευαισθησία.

   

   

   

   

  «Έχεις τον Λόγο»

   

   

   

  Συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων στους 13 δήμους του νότιου τομέα, δίνουμε τον λόγο σε κάθε πολίτη! Μέσα στο Μάιο βρεθήκαμε στον Υμηττό, στο Ελληνικό, στο Μοσχάτο, στον Βύρωνα, στον Άλιμο, στη Νέα Σμύρνη, στον Άγιο Δημήτριο, στο Π. Φάληρο, στην Καλλιθέα και στη Γλυφάδα. Στόχος να βρεθούμε κοντά στους πολίτες και να τους ακούσουμε. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους συναντιόμαστε για να ανταλλάξουμε απόψεις για όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα.Είμαστε δίπλα και παρεμβαίνουμε δυναμικά. Το μέλλον θα κερδηθεί αν η Ελλάδα παραμείνει σταθερά προσανατολισμένη στην τροχιά της ανάπτυξης. Εκεί όπου παραμένει αφοσιωμένη η Νέα Δημοκρατία.

   

   

   

   

  Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη!

  Συνεχίζουμε μαζί!

   

   

   

   

  Website

   

   

  Facebook

   

   

  Twitter

   

   

  Email

   

   

  YouTube

   

   

   

   

  Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
  *|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*Our mailing address is:
  *|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*Want to change how you receive these emails?
  You can update your preferences or unsubscribe from this list.*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*