Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στην 1η ετήσια απονομή βραβείων «Γυναίκες της Χρονιάς στην Ελλάδα 2015»

Mε αφορμή την 18η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της Προστασίας των Δικαιωμάτων του Μετανάστη, o Χάρης Θεοχάρης,  συμμετείχε την Κυριακή 20.12, στην 1η ετήσια απονομή βραβείων «Γυναίκες της Χρονιάς στην Ελλάδα 2015»που αναδείχθηκαν για τη δράση τους.

Ο κ. Θεοχάρης απένειμε το βραβείο «Γυναίκα Καριέρας – Επιχειρηματίας» στην κ. Ίρις Μπαλντινάι, μητέρα, εθελόντρια, γυναίκα καριέρας, η οποία ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες, πιστεύοντας ότι η γλώσσα της διπλωματίας είναι κατάλληλη για την εξεύρεση λύσεων σε διάφορα προβλήματα. Ούσα σε συνεχή επαφή με διάφορες κοινότητες μεταναστών στη Θεσσαλονίκη, είναι δασκάλα της αλβανικής γλώσσας και έχει προσπαθήσει να μεταφέρει τα προβλήματα των μεταναστών στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ συμμετέχει ενεργά σε διάφορα foraγια τα δικαιώματα των μεταναστών στην Ελλάδα και την Αλβανία.

Η εκδήλωση, στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι του Ελληνικού πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.