Ανακοινώσεις

Tριήμερη επίσκεψη στην Καλιφόρνια

Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών κ. Χάρης Θεοχάρης πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Καλιφόρνια, Λος Άντζελες των ΗΠΑ από 28-30 Απριλίου 2016. Την πρώτη ημέρα της επίσκεψης θα παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee) σε κλειστή συνάντηση όπου θα ομιλήσει για το επίπεδο των ελληνο-ισραηλινών σχέσων και τις προοπτικές για περαιτέρω εμβάθυνσή τους.

Τη δεύτερη ημέρα θα παραστεί ως προσκεκλημένος σε γεύμα εργασίας που θα παρατεθεί προς τιμήν του από το Ελληνο-Αμερικανικό Συμβούλιο (Hellenic-American Council), το επίσημο ελληνικό λόμπυ στην Καλιφόρνια, και θα συζητηθούν ζητήματα που άπτονται των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων, καθώς και της ελληνικής οικονομικής κρίσης. Ο κ. Θεοχάρης επίσης θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Hellenic-American Heritage Society και οι συζητήσεις θα έχουν ως αντικείμενο την προοπτική κοινών ελληνο-αμερικανικών δράσεων στον τομέα του πολιτισμού και της φιλανθρωπίας.

Την τρίτη ημέρα ο κ. Θεοχάρης θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ετήσια Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής 2016 που φέρει τίτλο «Government Financial Accountability and the European Economic Crisis: Paths to Prosperity» και η οποία διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και το ίδρυμα Charles & Agnes Kazarian.