Ραδιόφωνο

Αυτές οι εκλογές πρέπει να είναι και το τέλος του λαϊκισμού

Ο Χάρης Θεοχάρης, υποψήφιος στο Νότιο τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του news247, ξεκαθάρισε πως επιθέσεις που προσπαθούν να φιμώσουν τον Τύπο,  όπως αυτή στην Athens Voice , δεν γίνονται ανεκτές στη Δημοκρατία μας.

Αναφερόμενος στο Ελληνικό, δήλωσε ότι η κυβέρνηση κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού πολύ πρόχειρα, για να δείξει ότι προχωράει με τις επενδύσεις. Όμως, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να λυθούν τα προβλήματα με τον νόμο του κράτους που ισχύει, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Το Ελληνικό, άλλωστε, ανήκει στο Νότιο τομέα, όπου και πολιτεύεται ο κ. Θεοχάρης και έχει συναντήσει ανθρώπους εκεί με επιχειρήσεις και έχει μιλήσει μαζί τους, για όσα τους απασχολούν.
Ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ευτελίζει τις υπηρεσίες και τα Υπουργεία και δείχνει, ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την πραγματική ουσία. Πραγματική ουσία, όπως τόνισε ο κ. Θεοχάρης, είναι να ξεκινήσει ένα έργο, να βρουν δουλειές 60.000 άνρθωποι και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Επίσης, κλείνοντας, ευχήθηκε αυτές οι εκλογές να είναι και το τέλος του λαϊκισμού.