Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Χ.Θεοχάρη για συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού – ΔΕΘ

Παρακολουθήσαμε τον χειρότερο Τσίπρα των τελευταίων ετών αλλά και έναν από τους χειρότερους πρωθυπουργούς που πέρασαν από τη ΔΕΘ. Αγενής και απροετοίμαστος.

Τι έκανε στην πραγματικότητα σήμερα ο πρωθυπουργός;

Κούνησε το δάχτυλο σε δημοσιογράφους που χάνουν τη δουλειά τους.
Υποσχέθηκε ελαφρύνσεις χρέους που δεν εξαρτώνται από τον ίδιον.

Έκλεισε τα μάτια στις εξαγωγές και τον τουρισμό που καταρρέουν εξαιτίας του. Υποσχέθηκε μειώσεις φόρων και απέφυγε να απαντήσει από πού θα έρθουν και αν έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές. Έφτασε να χαίρεται για τις μειώσεις στις επικουρικές. Φαίνεται πως οι συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται δεν έχουν δίκιο.

Ο αρχηγός του «Δεν πληρώνω» μας είπε ότι «τα μεγάλα φορολογικά βάρη τα επωμίζονται οι έντιμοι» και ξεκίνησε αγώνα κατά της φοροδιαφυγής.

Ο πρωθυπουργός που εδώ και είκοσι μήνες έχει οδηγήσει τη χώρα σε ατελείωτες τρικυμίες σε εσωτερικό και εξωτερικό μας μίλησε για την ανάγκη σταθερότητας.

Ο πρωθυπουργός της υπερφορολόγησης και του στραγγαλισμού της αγοράς μίλησε για start- ups και νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης που αύξησε τις οφειλές του Δημοσίου προς την αγορά κατά περίπου 3 δις έρχεται τώρα να μας πει ότι στους επόμενους έξι μήνες θα δοθούν στην αγορά 3,5δις.

Φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας στηρίζει όλες του τις ελπίδες στη μοίρα. Μας είπε ότι αφού η οικονομία είναι εφτά χρόνια σε ύφεση (τα δύο σχεδόν δικά του)… ε δε μπορεί, το 2017 θα έχουμε ανάπτυξη.

Κυνισμό και αλαζονεία. Αυτά μας έδειξε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του.
Με δυο λόγια τζάμπα μαγκιά στους αδύναμους και καμιά λύση για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.