Εκδηλώσεις

Αρωγοί χωρίς ανταλλάγματα.

Σήμερα μαζί με τους ανεξάρτητους βουλευτές Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Στάθη Παναγούλη πήγαμε εκεί που οι άνθρωποι μετρούν τις πληγές τους και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους.

Όλες αυτές τις μέρες εθελόντριες και εθελοντές, εταιρείες και ιδιώτες, μηχανικοί και διασώστες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους εργαζόμενους των κρατικών υπηρεσιών δίνοντας άνιση μάχη με το χάος και την καταστροφή.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τις εταιρείες που προσέφεραν τρόφιμα, νερό, φάρμακα και αναλώσιμα στους πληγέντες της Μάνδρας και της Ν. Περάμου. Γιατί πίσω από τις εταιρείες βρίσκονται άνθρωποι, οι οποίοι στέκονται αρωγοί -χωρίς ανταλλάγματα- σε όσους έχασαν το βιός τους.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Βυτογιάννη /εταιρεία FOODRINCO προσέφερε 3.000 φιάλες νερού ΚΟΡΠΗ του 1/2 λίτρου(foodrinco.gr).

Η εταιρεία KARABINIS MEDICAL SA προσέφερε 500 επιδέσμους γάζας, 200 κουτιά των 20 τεμαχίων αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα δύο μεγεθών, 100 κουτιά των 40 τεμαχίων αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα πέντε μεγεθών, 400 κουτιά γάντια latex των 100 τεμαχίων και 4 συσκευασίες του 1L αντισηπτικό( karabinismedical.gr).

Η εταιρεία KS Catering – Οργάνωση Δεξιώσεων προσέφερε 500 μερίδες φαγητού -κρέας χοιρινό με πατάτες και ψωμάκι( kscatering.gr).

 
Άνιση μάχη που όμως με πείσμα και αλληληγγύη θα κερδίσουμε όλοι μαζί. Σφιγμένοι σα μια γροθιά, δε θα αφήσουμε αβοήθητο ούτε έναν συνάνθρωπό μας.