Συνεντεύξεις

Είναι καιρός η χώρα μας να σταθεί στα πόδια της – TheCaller WEB TV

«Είναι καιρός η χώρα μας να σταθεί στα πόδια της, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί με αποφασιστικότητα και με αποτελεσματικότητα. Και αυτό μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ μπορεί να το υπηρετήσει σήμερα» δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης, υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα Β’ Αθηνών, κατά την εμφάνισή του στο TheCaller WEB TV.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο κ. Θεοχάρης, «θα ακολουθήσουμε στρατηγικές και πολιτικές, που θα ενισχύσουν το αναπτυξιακό δυναμικό της χώρας». Επίσης, ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα και μόνο μία αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία μπορεί να φέρει τη σταθερότητα μετά τις εκλογές.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Βουλευτής, μιλώντας για τον Νότια τομέα Β’ Αθηνών, τόνισε ότι είναι μία περιοχή όχι ομοιγενής, αλλά με κοινά προβλήματα. Συγκεκριμένα, η επένδυση στο Ελληνικό είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και για αυτό τον λόγο οι υπουργικές αποφάσεις που λείπουν θα υπογραφούν μέσα σε μία εβδομάδα. Έτσι, έστω και συμβολικά θα δοθεί το σήμα εκκίνησης για τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Τέλος, υποστήριξε ότι ως βουλευτής του Νότιου τομέα πρέπει να συνεργαστεί με τους περιφερειακούς συμβούλους της εκάστοτε περιοχής, τον περιφερειάρχη και εν συνεχεία με τους δημάρχους, ώστε να δοθούν συνολικές λύσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα.