Ανακοινώσεις

Δηλώσεις Χ.Θεοχάρη για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών

Δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο Χάρης Θεοχάρης το περιστύλιο της Βουλής:

«Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις βλέπουμε ότι ισχύει αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή, πρόκειται για έναν διαγωνισμό – έκτρωμα, έναν διαγωνισμό -παρωδία, που δεν είχε κανένα σχεδιασμό.

Από την καταγραφή του υλικού στις κάμερες της ΓΓ Ενημέρωσης φαίνεται ότι ο έλεγχος ήταν διάτρητος κατά την είσοδο πολλών ατόμων στο κτίριο, απ’ ό, τι φαίνεται γίνονταν συνεννοήσεις, και εν πάση περιπτώσει δεν υπήρχε κανένας αξιόπιστος έλεγχος σε αυτή τη διαδικασία που διαφημίστηκε από την κυβέρνηση ως μια διαδικασία αδιάβλητη.

Αυτό δεν είναι επ’ ουδενί αλήθεια, δεν περιμένουμε από τον κ. Παππά, ο οποίος σχεδίασε αυτό το διαγωνισμό – παρωδία να τον πάρει πίσω, άρα μόνο ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να βάλει μυαλό, να καταλάβει ό, τι καταλαβαίνει όλη η ελληνική κοινωνία, και να επανασχεδιάσει αυτή τη διαδικασία από την αρχή».

Για την αναβολή της Διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ ο κ. Θεοχάρης δήλωσε:

«Οι σημερινές εξελίξεις με το ΣτΕ και την αναβολή δείχνει ότι όπως φαινόταν από καιρό, η κυβέρνηση προσπαθεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, η Δικαιοσύνη πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποκρούσει όλες αυτές τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης».