Ραδιόφωνο

Είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα εσωτερικό σχέδιο της χώρας – Alpha 989

Είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα εσωτερικό σχέδιο της χώρας, που θα αλλάξει το κλίμα προς όφελος των πολιτών και θα γίνει ασφαλώς μέσω συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων. Αναμφίβολα η  πρώτη μεγάλη μεταρρύθμιση που θα έπρεπε να γίνει, έχει να κάνει με τα ζητήματα της Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του Δημοσίου τομέα.

Έχουμε ένα δημόσιο, που είναι σπάταλο και με μεγάλο κόστος για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, δεν επιτρέπει τον προγραμματισμό και μπαίνει εμπόδιο στην παραγωγή του πλούτου και σε αυτό θα δοθεί η μεγαλύτερη έμφαση από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα πρέπει να αναπροσανατολίσουμε τη στόχευση της ύπαρξης του δημοσίου, καθώς σήμερα το δημόσιο υπάρχει χάριν των προμηθευτών, των υπαλλήλων και των πολιτικών. Με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα υπάρχει χάριν των πολιτών, Αυτό είναι το βασικό μας μέλημα και γι’αυτό είναι αποπροσανατολιστική η συζήτηση περί απολύσεων. Τα προβλήματα είναι οργανωτικά αλλά και έλλειψης τεχνολογίας , ενώ για να αλλάξει προς το καλύτερο το δημόσιο χρειάζεσαι τους δημοσίους υπαλλήλους ως αρωγούς στην όλη προσπάθεια.