Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Εκδήλωση Χάρη Θεοχάρη στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Νέας Σμύρνης “Γαλαξίας”

Στον κατάμεστο χώρο του Γαλαξία, στη Νέα Σμύρνη δυναμικό «παρών» έδωσαν η νεολαία αλλά οι μεγαλύτερες γενιές που με την παρουσία τους με γέμισαν δύναμη για να συνεχίσω να αγωνίζομαι.
Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες τα τελευταία 4 χρόνια, καταφέραμε να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος μας και θωρακίσουμε την Ελλάδα οικονομικά και γεωστρατηγικά.
Στις 21 Μαΐου οι πολίτες επιλέγουν σταθερότητα, ρεαλιστικό σχέδιο και υλοποιήσιμο όραμα για την πατρίδα μας. Επιλέγουν σταθερή αναπτυξιακή πορεία της χώρας και στήριξη της κοινωνίας. Επιλέγουν προσέλκυση επενδύσεων, μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και νέες θέσεις εργασίας. Επιλέγουν την Κυβέρνηση που επιτυγχάνει μετρήσιμα αποτελέσματα και αναβαθμίζει το κύρος, τη θέση και την εικόνα της χώρας στην παγκόσμια σκηνή. Επιλέγουν την Κυβέρνηση που θωρακίζει την άμυνα της χώρας μας. Την Κυβέρνηση της συνέπειας και της σταθερότητας. Επιλέγουν ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη και την αγάπη σας και δεσμεύομαι πως θα είμαι πάντοτε δίπλα σας!