Ραδιόφωνο

Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή εντολή στις εκλογές

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και τη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στο Νότιο τομέα Αθηνών, Χάρης Θεοχάρης. Σχετικά με τις εκλογές, τόνισε πως η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή εντολή για μία αυτοδύναμη Ελλάδα, ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν κίνδυνοι εξ ανατολών και η οικονομία δεν το αντέχει. Με αυτοδύναμη Ελλάδα, θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανάταξης. Ξεκαθάρισε, επίσης, πως η ΝΔ δεν βάζει ψεύτικα διλήμματα, ούτε λέει κάτι παράλογο.

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι δεν μπορεί να προεξοφληθεί το αποτέλεσμα ως προς την αυτοδυναμία. Για το λόγο αυτό, κάθε μέρα, περπατώντας τις περιοχές της περιφέρειάς του, παρακινεί τον κόσμο και του εξηγεί, ότι είναι πολύ κρίσιμες αυτές οι εκλογές και ότι είναι εξίσου κρίσιμο όλοι να πάμε στην κάλπη.

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην οικονομία και τόνισε πως υπάρχουν θέσεις, που μπορούν να βελτιώσουν την εισπραξιμότητα, αλλά και να επιτρέψουν στην πραγματική οικονομία να ανασάνει και να κινηθεί.