Εκδηλώσεις

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βριλησσίων.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη είχε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Β Αθηνών Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο των συναντήσεων και επαφών, που έχει όλο αυτό το διάστημα με Δημάρχους, για την καταγραφή των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν στους δήμους τους.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων έχει παράξει ουσιαστικό έργο ήδη στον τομέα της χρήσης νέων τεχνολογιών σε όλα τα επίπεδα, στη διαχείρηση στερεών αποβλήτων και τη γενικότερη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και στο κομμάτι της δια βίου μάθησης για τους δημότες μέσω του Ελεύθερου Πανεπιστημίου. Παρολ’αυτά τα προβλήματα δεν λείπουν σχετικά με ακίνητα του δήμου, που περνούν στο Υπερταμείο αλλά και ακίνητα, που ανήκουν με τίτλους κτήσης σε δημότες και το δημόσιο μετά από πολλά χρόνια νόμιμης κτήσης αυτών ζητά μέσω της δικαστικής οδού αποζημειώσεις για αλλαγές στη διαρρύθμιση των ακινήτων, που προέκυψαν στην πορεία και ενώ μιλάμε για διανομές των δεκαετιών του 50 και του 60.
Ο κύριος Θεοχάρης δεσμεύτηκε να φέρει τα ζητήματα του Δήμου στη Βουλή και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου να δοθούν λύσεις.