Ανακοινώσεις

Τηλεοπτικές άδειες: Επιχείρηση συγκάλυψης η μη διάθεση υλικού στον Alpha

Επιχείρηση συγκάλυψης όσων διαδραματίστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της γενικής γραμματείας ενημέρωσης και επικοινωνίας -κατά τη διάρκεια του οργουελικού διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες- βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από  την κυβέρνηση.

Πάρα την απόφαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών να δοθεί το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μετά από προσφυγή του ελληνικού δημοσίου το υλικό δε δίδεται με πρόφαση την προστασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, τα οποία δεν θα έπρεπε ούτως ή άλλως να έχουν καταγραφεί!

Δυστυχώς, οι αναφορές του διεθνούς τύπου που παρομοιάζουν την κυβέρνηση Τσίπρα με την κυβέρνηση Ερντoγάν στην Τουρκία, σε σχέση με το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθερία του Τύπου, φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος καλεί τους εργαζόμενους που θα απολυθούν  να ανοίξουν ιστοσελίδες ή να γραφτούν σε προγράμματα του ΟΑΕΔ. Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα που συρρικνώνεται καθημερινά εξαιτίας της ανερμάτιστης πολιτικής της.