Ραδιόφωνο

Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να σώσει τους «πελάτες» της – Πρακτορείο 104,9

«Η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα σώσει τους «πελάτες» της -αυτούς που την ψηφίζουν-έναν πυρήνα 15-20% του πληθυσμού και ρίχνει όλα τα βάρη αδιακρίτως  στους υπόλοιπους», δήλωσε σήμερα το πρωί ο Χάρης Θεοχάρης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και στον Κώστα Μπλιάτκα.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τη στάση του ΔΝΤ, ανέφερε ότι έκανε πολλά λάθη στις προβλέψεις του για την Ελλάδα, αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή λέει το προφανές: το πρόγραμμα στο οποίο συμφώνησε η Ελληνική κυβέρνηση τον Αύγουστο «δεν βγαίνει» και συνεπώς το Ταμείο προτείνει λιγότερα μέτρα, μείωση των στόχων και ελάφρυνση του χρέους. «Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να συμμαχήσει με το ΔΝΤ και να πετύχει ελάφρυνση διπλάσια σε σχέση με αυτήν που πέτυχε πέρυσι η ίδια με τα σκληρά μέτρα που πήρε, συντάσσεται με την πλευρά των Ευρωπαίων δανειστών», σημείωσε.

Σε ερώτηση για το εγχείρημα σύμπραξης του Ποταμιού με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι δεν αρκούν οι συναντήσεις κορυφής πέριξ του κέντρου της Αθήνας, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η συζήτηση να εξελιχθεί σε όλη τη χώρα για να βρει το εγχείρημα οπαδούς.