Ανακοινώσεις

Αυταπάτη και το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοίνωση Χ.Θεοχάρη

Με τον πιο κραυγαλέο τρόπο επιβεβαιώνεται η φημολογία για μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ στην πλάτη των φορολογουμένων από αδίστακτα κυκλώματα -με άρωμα ΣΥΡΙΖΑ- που εκμεταλλεύονται το δράμα των προσφύγων.

Η καταγγελία της βουλευτού Αφροδίτης Σταμπουλή ότι μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έχουν μετατρέψει σε οικογενειακή υπόθεση τη σίτιση -με το αζημίωτο- των προσφύγων αξίας 750.000 ευρώ, με «προμηθευτές» και «συντονιστές» του χώρου άτομα της ίδιας οικογένειας (πατέρας – κόρη), δείχνει το θράσος και τη βουλιμία τους. Τώρα που ήρθαν στα πράγματα να βάλουν κι αυτοί το δάχτυλο στο μέλι.

Θα τα πει αυτά ο κ. Τσίπρας στη συνάντησή του με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να εκτιμήσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες μεταναστών και προσφύγων ή θα περιοριστεί στα ευχολόγια και τις αοριστίες;

Από τα λόγια στην πράξη, η δήθεν ευαισθησία της «πρώτης φοράς αριστερά» για τα θύματα του πολέμου γίνεται «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει». Δυστυχώς, το ηθικό πλεονέκτημα που διαφήμιζε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται κι αυτό μια αυταπάτη.