Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Χ.Θεοχάρη για τηλεοπτικές άδειες – δηλώσεις Παππά

Πλανώνται πλάνην οικτράν
Ο κ. Παππάς  μας είπε σήμερα ότι «καλεί οποιονδήποτε να του δείξει πώς και εάν η κυβέρνηση μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας» για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Γιατί δε ρωτάει τον συνέταιρό του στην εξουσία, τον κ. Καμμένο;

Δε διάβασε τη δήλωσή του για «τα μαύρα λεφτά και τις ψευδείς αναρτήσεις» από υποψήφιο που «πιέζει για κανάλι»;

Στην κυβέρνηση κατάπιαν τη γλώσσα τους, ο κ. Παππάς σήμερα έκλεισε και τη μύτη του στη δυσοσμία που αναδύεται από το παρασκήνιο. Φαίνεται ότι δε μιλάνε με τον κ. Καμμένο να του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο υπουργός Επικρατείας  αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του, υποστήριξε ευθαρσώς ότι υπάρχουν κανάλια που το πρόγραμμά τους «δεν ανταποκρίνεται στα ποιοτικά στάνταρ που θα έπρεπε να επιθυμούμε ως ελληνικό κοινό»

Ποια ποιότητα αρέσει στον κ. Παππά; Το λιβάνισμα των έργων της κυβέρνησης; Δυστυχώς για εκείνον, κυρίως όμως για τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση δεν έχει κάτι να «διαφημίσει» από την πολιτική της, ενώ με την επιβολή λογοκρισίας πιστεύει ότι θα καταφέρει να συγκαλύψει το καταστροφικό της έργο.

Πλανώνται πλάνην οικτράν. Η ελευθερία της έκφρασης είναι κεκτημένο του πολιτισμού μας, δεν είναι διαπραγματεύσιμη, κι ας μην ταιριάζει στην ιδεολογία που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο έλεγχος της ενημέρωσης δεν πρόκειται να βγάλει την κυβέρνηση από τα αδιέξοδά της, η λογοκρισία δε μπορεί να ανατρέψει την πραγματικότητα.