Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Εκδήλωση Χάρη Θεοχάρη στου Ζωγράφου

Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους και φίλες από του Ζωγράφου που με τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινή εκδήλωση, στο καφέ «Αρχιτεκτονική».

Ήταν μια ευκαιρία να συζητήσουμε πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν και να βρούμε ρεαλιστικές και αποτελεσματικές λύσεις. Λύσεις, βεβαίως, τις οποίες καλείται να δώσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι μόνες πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα, την πρόοδο και την δικαιοσύνη. Κι αυτό διότι εμείς παραμένουμε συντονισμένοι και σε διαρκή επικοινωνία με τον πολίτη.

Η εκδήλωση στην «Αρχιτεκτονική» του Ζωγράφου επιβεβαίωσε, με τη δική σας ενεργή συμμετοχή, την πάγια πεποίθησή μου ότι το καθήκον μου ως πολιτικού είναι πρωτίστως η επικοινωνία: Να ακούω, να συζητώ και να επεξεργάζομαι κάθε σκέψη και κάθε παράπονο -κυρίως αυτό- των συμπολιτών μου. Υπηρετώντας πιστά τη δημοκρατία και τους θεμελιώδεις θεσμούς της, με δράσεις όπως το Στις Γειτονιές του Νότου και το Μαζί με τους πολίτες. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία και την αποδοχή σας. #mazimetouspolites #stisgeitoniestounotou