Ανακοινώσεις

Ο Χ. Θεοχάρης καταψηφίζει το νομοσχέδιο

Ποιες επενδύσεις κ. Τσίπρα;

Ζούμε την απόλυτη παράνοια του ελληνικού κράτους. Από τη μία η κυβέρνηση δίνει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο, θέτοντάς την ουσιαστικά υπό διεθνή έλεγχο για τα επόμενα 99 χρόνια. Και την ίδια ώρα, από την άλλη, το Ελληνικό Δημόσιο «διώχνει» επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ.

Εν ολίγοις, διώχνουμε τις ξένες επενδύσεις και ξεπουλάμε τη δική μας περιουσία. Χωρίς στόχευση, χωρίς σχέδιο, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι τα οφέλη από τις άμεσες ξένες επενδύσεις μένουν στο σύνολό τους στη χώρα και την οικονομία, ενώ όσα εισπράττονται από τις αποκρατικοποιήσεις πάνε στην εξυπηρέτηση του χρέους.

Η κυβέρνηση δεν πιστεύει στις επενδύσεις. Δεν πιστεύει στην ανάπτυξη. Κάνει μόνο όσα της επιβάλλουν έξωθεν για να παίρνει τη «δόση» της. Και κοροϊδεύει τους πάντες ότι δήθεν διαπραγματεύτηκε. Για αυτό το λόγο καταψηφίζουμε το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Είμαστε απέναντι στο απαράδεκτο πολυνομοσχέδιο και  καταψηφίζουμε την κοροϊδία Κατρούγκαλου στους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νέους επιστήμονες.

Τέλος, καταψηφίζουμε τις ύποπτες και χαριστικές στην Ferrovie dello Stato ρυθμίσεις για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ, που φέρνει εν κρυπτώ η κυβέρνηση πριν ακόμα έρθει στο κοινοβούλιο η ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.