Εκδηλώσεις

Ο Χάρης Θεοχάρης στο Λαϊκό νοσοκομείο

Τη στήριξή του στο έργο  της διοίκησης καθώς του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου το  νοσοκομείο να ικανοποιεί τις αυξημένες ανάγκες τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών ασθενών, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τον Διοικητή  κ. Ηρακλή Χαρμανίδη συζήτησαν για θέματα που αφορούν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον οικονομικό προϋπολογισμό του νοσηλευτικού ιδρύματος και  τις λίστες αναμονής. Ειδική αναφορά έγινε στο ζήτημα  του  τεχνολογικού εξοπλισμού όπου έχει προγραμματισθεί  να παραληφθούν άμεσα 4 ιατρικά μηχανήματα και 6 ακόμα είναι σε  αναμονή.

Ο κ. Θεοχάρης στη συνέχεια ξεναγήθηκε  στην πτέρυγα του Τμήματος Μεταμόσχευσης Νεφρού και Χειρουργικής Νεφροπαθών,  μια μονάδα που ανακατασκευάστηκε με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» καθώς και στη Νεφρολογική κλινική του νοσοκομείου, από τον Διευθυντή της   κ. Ιωάννη Μπολέτη

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς και να ακούσει τα προβλήματά τους.