Τηλεόραση

Ο μικρομεσαίος στενάζει υπό τον Σύριζα

«Η οικονομία είναι σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί ούτε με αξιολογήσεις , ούτε με μνημόνια , ούτε με συμφωνίες και αίολες διεκδικήσεις . Θα λυθεί όταν επανέλθει η εμπιστοσύνη από Έλληνες και ξένους επενδυτές» τόνισε  ο  Βουλευτής της Β΄Αθηνών με Το Ποτάμι,  Χάρης Θεοχάρης,  προσκεκλημένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Όπως είπε, το ζητούμενο για τον Έλληνα είναι αν θα έχει δουλειά και θα πληρώνεται γι’αυτήν και όχι αν υπάρχει χρέος . Σχολίασε δε, ότι η κυβέρνηση το μόνο που κάνει  είναι να αυξάνει την αβεβαιότητα με την κατάτμηση της αξιολόγησης που προκρίνει.

«Υπό την δαμόκλειο σπάθη της πολιτικής αστάθειας η οικονομία θα καταρρεύσει» δήλωσε.

Με αφορμή τη δήλωση Μουζάλα, είπε χαρακτηριστικά: «ένα τόσο σοβαρό ατόπημα μπορεί να λυθεί με την παραίτηση και την συγνώμη του Υπουργού, αυτό που δεν λύνεται  με τίποτα είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης».

Για το προσφυγικό υπογράμμισε την πλήρη αδυναμία διαχείρισης , λέγοντας ότι η κυβέρνηση υποκριτικά προφασίζεται ότι θέλει να αφήσει τους ανθρώπους να φύγουν με τη  θέλησή τους ενώ στην πραγματικότητα τους αφήνει έρμαια των επιτήδειων.

Στο μεταξύ, όπως σημείωσε, στην καταμέτρηση των προσφύγων από το Συντονιστικό την μία μέρα δηλώνονται 42.500 και την επόμενη 41.000,  «χάνονται» δηλαδή μέσα σε μια μέρα 1.500 άνθρωποι με τα σύνορα κλειστά.

«Η κυβέρνηση μέχρι τώρα πίστευε ότι θα μας γιατρέψει με μαντζούνια και ξαφνικά ανακάλυψε την δυτική ιατρική», δήλωσε κλείνοντας.