Τηλεόραση

Ούτε με το φαύλο σύστημα που έφερε τα μνημόνια, ούτε με τις λανθασμένες μνημονιακές συνταγές

“Η συμφωνία που υπογράφτηκε με τους εταίρους απαιτεί χρηματοδότηση. Αφού τα χρήματα από Κίνα και Ρωσία ήταν μια ψευδαίσθηση, αφού οι εταίροι δίνουν συγκεκριμένο ποσό, το επιπλέον που θα χρειαστεί δεν θα έρθει από εξωτερικούς παράγοντες αλλά από τους Έλληνες”, τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης, βουλευτής του Ποταμιού στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

“Ο κ. Τσίπρας πήγε στη Νέα Υόρκη και με την παρουσία και τα λάθη του απέκλεισε κάθε δυνατότητα επενδύσεων ακόμα και από την ελληνική ομογένεια. Αυτή η έλλειψη επενδύσεων καθιστά αναγκαία τα μέτρα που θα έρθουν εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Και οι επενδύσεις δεν θα γίνουν γιατί υπάρχει γραφειοκρατία και δεν υπάρχει σταθερό φορολογικό και τραπεζικό σύστημα. Η υψηλή φορολόγηση είναι άμεσο συνακόλουθο του γεγονότος ότι το ελληνικό κράτος πτώχευσε”, επεσήμανε ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο Βουλευτής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι δεν θα υπερασπιστεί ούτε το φαύλο σύστημα που έφερε το μνημόνιο, ούτε το μνημόνιο το οποίο είναι λανθασμένο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά όλων και μάχη ενάντια στα προβλήματα της χώρας.