Τηλεόραση

Προτεραιότητά μας η ασφάλεια, η μείωση φόρων και οι νέες δουλειές

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, παρευρέθηκε ο Χάρης Θεοχάρης, υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθήνας. Ξεκινώντας τη συζήτηση, είπε πως η αυτοδυναμία είναι αναγκαία, γιατί πρωτίστως η χώρα μας πρέπει να είναι αυτοδύναμη. Ξεκαθάρισε, ότι το πρόγραμμα της ΝΔ θα εφαρμοστεί από την πρώτη στιγμή, οπότε όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμή της, τόσο πιο λυμένα θα είναι τα χέρια την επόμενη μέρα.
Φυσικά, αναφέρθηκε στην ασφάλεια και το άσυλο, θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όπως και το φορολογικό. Άλλωστε, η ΝΔ έχει ήδη έτοιμο νομοσχέδιο προς κατάθεση. Στη συνέχεια, στάθηκε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με τις οποίες συζητάει καθημερινά και ζητούν λύση στο θέμα της ρευστότητας και εν συνεχεία της υπερφορολόγησης.
Κλείνοντας, μίλησε για τη ΔΕΗ, για την οποία θα πρέπει να ερευνηθεί ο λόγος που σταμάτησε το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και να εξετασθούν τα οικονομικά στοιχεία. Τέλος, δήλωσε ότι θα ενεργοποιηθεί άμεσα το πρόγραμμα εξυγίανσής της, καθώς δεν υπάρχει οικονομία, χωρίς ενέργεια.