Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στη 4η ετήσια διεθνή διάσκεψη «OffshoreAlert» στο Λονδίνο

O βουλευτής της Β ́ Αθηνών με το Ποτάμι κ. Χάρης Θεοχάρης πρόκειται να συμμετάσχει στην 4η ετήσια διεθνή διάσκεψη «OffshoreAlert», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 23-24 Νοεμβρίου 2015. Η διάσκεψη εστιάζει στη δημόσια ανάδειξη διεθνών οικονομικών εγκλημάτων, καθώς και τη δικαστική διερεύνηση που αφορά σε οικονομικές ή/και χρηματοπιστωτικές απάτες.

Ο κ. Θεοχάρης θα είναι κύριος ομιλητής σε πάνελ με θέμα: «Πως η Διαφθορά, η Απάτη και η Φοροδιαφυγή Οδήγησαν την Ελλάδα στην Καταστροφή». Στις εργασίες της διάσκεψης αναμένεται να συμμετάσχουν 200 περίπου εκπρόσωποι από διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς, τράπεζες, κυβερνητικές υπηρεσίες, ρυθμιστικές αρχές, όπως επίσης και διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων, πάροχοι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, και ειδικοί για την ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων που απωλέσθησαν λόγω απάτης.

Η διάσκεψη θα καλυφθεί από ειδησεογραφικούς οργανισμούς εγνωσμένου διεθνούς κύρους όπως The Wall Street Journal, BBC, Bloomberg, Reuters, The Economist, κ.α.