Εκδηλώσεις

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα.

Μια σειρά από ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Μεταμόρφωσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν ο Ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτα.

Ο κ. Θεοχάρης άκουσε με ενδιαφέρον τις ενέργειες του δημάρχου για την επίλυση του θέματος της δυσοσμίας που αναδύεται από το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων. Συμφώνησε να συνδράμει στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα  που εκτός από δυσφορία προκαλεί εύλογη ανησυχία στον πληθυσμό για τις υγειονομικές της επιπτώσεις.

Ακόμη, ο κ. Θεοχαρης υποσχέθηκε συνδρομή σε μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών του δήμου όπως στην πραγματοποίηση μιας ημερίδας για τον αναξιοποίητο άξονα πρασίνου του Κηφισσού, ενός άξονα που η αξιοποίηση του θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της περιοχής.

Τέλος, τις επόμενες μερες ο κ. Θεοχαρης θα υποβάλλει μια σειρά κοινοβουλευτικών ερωτήσεων για κρίσιμα ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως την αξιοποίηση του κτήματος Δηλαβέρη, τη διάβαση πεζών που θα ενώσει τα 170 αποκομμένα νοικοκυριά που βρίσκονται δυτικά της εθνικής οδού και άλλα.