Ραδιόφωνο

Η Κυβέρνηση να απαντήσει πριν την Σύνοδο: στηρίζει την Κύπρο ή παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας; – Παραπολιτικά FM

«Η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός οφείλει να  απαντήσει σήμερα, πριν τη Σύνοδο Κορυφής, στο θεμελιώδες ερώτημα αν συντάσσεται με την απόφαση της Κύπρου για άνοιγμα των ενταξιακών κεφαλαίων μόνο εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την ΕΕ ή αν παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας. Διαφορετικά το θέμα του κ. Καμμένου με τον κ. Μουζάλα  μπορεί να είναι απλώς ένας μεθοδευμένος αντιπερισπασμός»,  δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης Βουλευτής  Β΄ Αθηνών με Το Ποτάμι, μιλώντας σήμερα το πρωί στα Παραπολιτικά FM και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Στη συνέχεια υπογράμμισε  ότι «ο κ. Καμμένος δεν μας έχει συνηθίσει στην πολιτική αξιοπιστία. Είναι ο άνθρωπος που έκτισε την καριέρα του μιλώντας εναντίον των μνημονίων αλλά τα υπέγραψε και αποδέχτηκε Τούρκους στα νησιά μας να παρακολουθούν τις προσφυγικές ροές, παρά την πατριδοκάπηλη ρητορική του. Εκτιμώ ότι θα βρει τον τρόπο να τα γυρίσει για άλλη μια φορά».

Σχετικά με το θέμα του κ. Μουζάλα, ο κ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε  ότι κατέκρινε τον Υπουργό για την ανικανότητά του να διαχειριστεί το προσφυγικό συνολικά. « Ο κ. Μουζάλας είπε-και αυτό είναι πιο σημαντικό από το ατόπημα του ονόματος- ότι η Πολιτεία επέλεξε να είναι  απούσα από την Ειδομένη. Άρα είτε από ανικανότητα είτε από συνειδητή επιλογή η Kυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως», συμπλήρωσε.

Τέλος εκτίμησε, ότι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά σε περίπτωση που υπάρξει ρήγμα στον κυβερνητικό σχηματισμό.