Τηλεόραση

Να ψηφίσει ο κόσμος το πρόγραμμα και τον καθαρό λόγο της Νέας Δημοκρατίας.

Δε φθάνει να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός πόσο κακή είναι αυτή η κυβέρνηση αλλά να μάθει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να μας ψηφίσει για τον καθαρό μας λόγο και για το τι θα κάνουμε για τους πολίτες την επόμενη μέρα.

Σχετικά με αυτά που είπε ο κ. Πετρόπουλος, είναι ύβρις  ο υπουργός ο οποίος έκοψε το ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους να μιλάει για εκείνους, που έχουν βγει στο δρόμο λέγοντας ότι μέχρι το 2014 οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Το μόνο που συνέβη από τη στιγμή που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι ότι σταμάτησαν να ασχολούνται με τα φαινόμενα που νομίζουν πως έχουν εκλείψει. Στη βιβλιογραφία λέγεται ‘’Τύφλωση της εξουσίας’’.

Το χρήμα θα πρέπει να κινείται και να δημιουργούμε κίνητρα υπέρ της άσπρης εργασίας και όχι της μαύρης. Ο κόσμος δεν είναι δυνατόν να περιμένει μετά από 8 χρόνια  πότε θα έρθει η εφορία να κατασχέσει τα χρήματα ή τα ακίνητά του.

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει για ακόμη μια φορά τους πολίτες καθώς όπως η ίδια η Κομισιόν έγραψε στην έκθεσή της η ίδια η κυβέρνηση υποσχέθηκε, ότι δεν θα προχωρήσει με τις 120 δόσεις.