Ραδιόφωνο

Μνημείο προχειρότητας το Ασφαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ – Real FM

Το ασφαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι μνημείο προχειρότητας καθώς έχει συνταχθεί δίχως να ληφθεί η άποψη σχεδόν κανενός φορέα. Με τους μόνους που μίλησε η Κυβέρνηση ήταν οι εργοδοτικοί φορείς, προφανώς επειδή είναι μια κυβέρνηση με ταξικό πρόσημο. Από εκεί και πέρα δεν ζήτησε τις απόψεις ούτε των ελευθέρων επαγγελματιών ούτε των υπαλλήλων. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι σημερινές δηλώσεις εκ μέρους της για καθυστέρηση της κατάθεσής του”, υπογράμμισε ο Χάρης Θεοχάρης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, στον Real FM και στην Κ. Μακρή.

Συνεχίζοντας ο Χάρης Θεοχάρης τόνισε πως η αποδοχή της αύξησης των εργοδοτικών εισφορών εκ μέρους των εργοδοτών δεν σημαίνει τίποτα αν αυτή συνοδευτεί με απολύσεις, φυγή εταιρειών στη Βουλγαρία και μειώσεις μισθών.

Αναφορικά με τις διεργασίες που ενεργοποιούνται σε όλους τους χώρους εξαιτίας της εκλογής Μητσοτάκη, ο Χάρης Θεοχάρης δήλωσε πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ των χώρων του κέντρου και της δεξιάς και πως μια διακριτή διαφορά είναι η πεποίθηση του χώρου του Ποταμιού ότι τα προβλήματα της χώρας είναι πρωτίστως θεσμικά και ως αποτέλεσμα αυτού οικονομικά. Επισήμανε πως εντέλει το εύρος και το βάθος των διαφοροποιήσεων θα είναι αυτό που θα σηματοδοτήσει κατά πόσο μπορεί να υπάρξει διάλογος με άλλους χώρους.  “Αυτό απαιτεί να αναπτύξουμε ένα διακριτό στρατηγικό σχέδιο για τη χώρα και να δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη του προγράμματός μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, επισημαίνοντας πως “η πορεία και οι επιλογές του Ποταμιού είναι στα χέρια μας”.